Wie wij zijn

Baldeco is een organisatie gespecialiseerd in de in- en verkoop van o.a. vloeren, boottapijten, zonneschermdoeken en gerelateerde artikelen. Een aantal van onze artikelen kun u vinden in de webshop op deze website. Naast in- en verkoop bieden wij verschillende diensten aan. Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij hebben het streven u binnen één werkdag te voorzien van een antwoord, tot snel!

Klantenservice

De prijzen van de meeste producten in onze webshop zijn op basis van 1 strekkende meter. Het is in de meeste omstandigheden handig om iets meer te bestellen dan u nodig heeft en uw lengtemaat af te ronden naar boven. Wanneer u te veel naar boven moet afronden, dan begrijpen wij dat u liever een halve meter afneemt. Dit is ook mogelijk. Wenst u uw lengtemaat af te ronden naar een halve meter? Neem dan contact met ons op, dan maken wij het in orde voor u.

Afhalen is alleen mogelijk op afspraak. Selecteer bij het betalen van uw bestelling afhalen en wij bellen u voor het maken van een afspraak. Natuurlijk komen de verzend- en administratiekosten bij afhalen te vervalen.

Een bestelling retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Wanneer u een bestelling wenst te retourneren, dan kunt u dat via de e-mail of telefonisch doorgeven. De artikelen moeten in de originele, nog gesealde, verpakking zitten en in dezelfde staat verkeren als bij aankoop in de winkel. Speciaal bestelde en op maat gesneden producten kunnen niet worden geretourneerd.

Een artikel kan alleen terug gestuurd worden als het in goede staat en onbeschadigd is. De kosten voor het opnieuw verpakken en de retourzending (van u terug naar ons) zijn voor rekening van u.

Meer informatie? Schroom niet en neem contact met ons op, wij helpen u graag.
U kunt contact opnemen via info@baldeco.nl of 06-39797979.
Tevens kunt u gebruikmaken van het contactformulier op onze website.

Groet, Baldeco